Ilyen könnyen szerkeszthetsz PDF dokumentumokat



|

A FineReader lehetővé teszi a munkát bármely PDF fájllal mintha csak egy szerkeszthető dokumentum lenne, mint a Microsoft Word állományok. A FineReader segítségével a szkennelt PDF fájlok ugyanúgy szerkeszthetők, mint a digitálisan előállítottak.

Csak nyissa meg egy PDF fájlt és kezdje szerkeszteni: javítsa az elütéseket és módosítsa az adatokat vagy képeket közvetlenül a PDF fájlban, vagy adjon hozzá, vagy töröljön oldalakat, illetve változtassa meg azok sorrendjét.

Elütések javítása és adatok megváltoztatása

Nyomja meg a "Szerkesztés" gombot és kezdje meg a munkát:

Beszúrhat szöveget, törölheti az elütéseket, módosíthatja a szöveg betűtípusát, méretét vagy színét közvetlenül a PDF fájlban, anélkül hogy először MS Word formátumba kellene alakítani:

Törlés nagy léptékben

Ha egész területek törlése szükséges, a legjobb eszköz erre, a "Radír". Használható így is...

...vagy egyszerűen ki kell jelölni egy területet és jobb kattintás az egérrel:

Vonalak áthelyezése

A FineReader lehetővé teszi a vonalak áthelyezését is egy normál PDF állományban. Mindössze ki kell választani a vonalat, vagy vonalakat a Shift lenyomásával és átmozgatni a kívánt új helyre.

Lehetséges képek mozgatása?

A válasz rövid, de velős: igen! Nézzük csak:

Hogyan segíti a FineReader az egyes szakmákban dolgozók munkáját?

Pénzügyi munkatársak: Könnyen szerkeszthetők a letöltött SAP számlák, módosíthatók vagy javíthatók az adatok, kódok, vagy akár a kibocsátás dátuma.
Marketing munkatársak: Megbízhatóan eltávolíthatóak a PDF-be mentett előadás diái. Szerkeszthető a fájl és törölhetők a bizalmas infót tartalmazó diák vagy kivágható az érzékeny információ.
Elemzők: Gyorsan és pontosan kivágható bármely terület, rész vagy szám, a kívánt lapokról akár többoldalas dokumentumból is és elmenthető külön fájlként a további munkához.
Kereskedelmi képviselők: Nem kell kétségbeesni az esetleges elütések, nyelvtani hibák javítása miatt melyeket egy brossúra gyártói elkövettek. Gyorsan kiegészíthetők a dokumentumok akár friss anyagokkal is a kiküldés előtt.

Az ABBYY FineReader ingyenes próbaverziója innen tölthető le.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.