Hogyan hasonlíts össze dokumentumokat a FineReaderrel?



|

Nem, semmiképpen sem úgy, hogy elkezdjük betűről betűre végigböngészni mindkét változatot. Pont ez a lényeg: a FineReader megoldja helyetted.

Képzeld el, hogy kaptál egy fontos dokumentumot, mondjuk egy megállapodást, melyet alá kell írni egy partnerrel. Először is meg kell győződni róla, hogy a szöveg teljesen azonos a szóban egyeztetett digitális eredetivel. Milyen lehetőségek vannak?

A kézenfekvő megoldás türelmesen végigolvasni és soronként összehasonlítani a két dokumentumot. Ez az eljárás stresszes, időt rabló és fárasztó is tud lenni. Ha megpróbálsz összehasonlítani két hosszú állományt, a hibázás esélye is növekszik, hiszen igen könnyű átsiklani apróbb eltéréseken.

Az új FineReader "Dokumentumok összehasonlítása" funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi tetszőleges formátumban elmentett dokumentumok szövegének összehasonlítását, legyen az PDF, Word, egy másolat, vagy akár egy fénykép. A FineReader másodpercek alatt összehasonlítja a dokumentumok különböző változatait és sok órányi frusztrációtól és erőfeszítéstől menti meg.

Mutatjuk videón is, mennyire egyszerű és gyors az egész:

A próbaváltozatot akár rögtön le is töltheted!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.