4K-s monitorokkal újított az Acer



|

Három eltérő modellt és több méretet is kínál az Acer.

A 4K még mindig inkább csak a csúcskategóriás tévékészülékekre jellemző, de azért az Ultra HD-s felbontás egyre több fogyasztói monitornál is megjelenik. Az Acer például egyenesen három olyan monitort is bemutatott, amelyek több méretben, akár 4K-s panellel szerelve is megvásárolhatóak. 

Az Acer B6 a kisebb cégeknek készült vagy az átlagos otthoni felhasználásra. A sorozat egyetlen különlegessége a 60 fokban forgatható kijelző. Az Acer CB0 célterülete ugyanaz, mint a B6 esetében, itt viszont már EyeProtect technológiával gondoskodtak a vibrálásmentes képről és a tükröződés csökkentéséről. A Low-dimming funkció sötét szobában 15 százalékra csökkenti a fényerőt, gondoskodva arról, hogy kevésbé terhelje a szemeinket. 

Még érdekesebb talán az XB0 sorozat, amely már játékosoknak készült, NVIDIA G-SYNC-támogatással. Mindhárom monitorszéria 27-től 32 hüvelykes méretekig érhető el, mérettől függően 2560 x 1440-es vagy 3840 x 2160-as felbontással. Az összes rendelkezik 21:9-es móddal is, ilyenkor két eltérő videojelet is meg tudnak jeleníteni egymás mellett. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.