5 hasznos app az új dual SIM-es okostelefonodhoz



|

Mutatunk 5 hasznos alkalmazást, amik jól jöhetnek egy dual SIM-es, androidos készüléken.

Egy dual SIM-es okostelefon sok tekintetben lehet hasznosabb a csupán egy SIM-kártyát kezelő társaihoz képest. Az egyik leggyakoribb használati módnál az egyik kártya a céges, munkahelyi telefonszámot kezeli, a másik pedig az otthonit. Természetesen szintén remek ötlet ilyen androidos készüléket használni a mobilinternethez. Ilyenkor az egyik kártya a hagyományos telefonszámot kezeli, a másikat kizárólag internetezéshez lehet használni. De a gyári funkciókat néhány jó app segítségével ki lehet egészíteni, még jobban kihasználva a két kártyás felállásban rejlő lehetőségeket. 

 

DualSim Ringtone

DualSim Ringtone segítségével az eltérő SIM-kártyákhoz gyorsan és egyszerűen lehet különböző csengőhangokat társítani. Az app használatával könnyen megkülönböztethetőek a bejövő hívások telefonszámonként, illetve az is megoldható a programmal, hogy a munkában használt SIM-kártyát némára állítsuk. Az SMS-t jelző hang szintén külön állítható, ahogyan a hívások hangereje is. A csengőhangok természetesen SD-kártyáról is beállíthatóak. 

 

Némítás is van

 

Root Call Manager

Root Call Manager képes rá, hogy blokkoljon minden kéretlen hívást. Igaz, hogy rootolt készülék kell hozzá, cserébe viszont a dual SIM-es modellek is támogatottak. A bejövő hívások mellett a bejövő SMS-ek és MMS-ek, a kimenő hívások és a kimenő szöveges üzenetek is szűrhetőek. Az SMS-eknél szűrőket is meg lehet adni, a hívásoknál pedig beállítható, hogy egyszerűen ne válaszoljon a rendszer vagy pedig visszautasítsa a bejövőket. A feketelistás módszer mellett a fehérlistás is használható, vagyis kizárólag a beállított számok hívhatnak és hívhatóak. 

 

Rengeteg módon szűr

 

GO SMS Pro

GO SMS Pro egy olyan üzenetküldő alkalmazás, amely alaposan felturbózott környezetet biztosít a szöveges üzenetek kezeléséhez. A személyre szabható appban sok téma és matrica található, van GO chat és felugró ablakok, nem mellesleg pedig a dual SIM-es készülékek is támogatottak benne. Ha valaki egy egyszerű, de nagyon szép üzenetküldőt szeretne a készülékére, kiváló megoldás. 

 

Tetszetős kezelőfelület

 

Dual SIM-es babafigyelő

Az alábbi alkalmazást arra találták ki, hogy babafigyelőként üzemeltessen egy dual SIM-es telefont. Ha zajt érzékel, akkor az előre beállított számra küld értesítést. Ellenőrzést mi magunk is végezhetünk, ilyenkor az előre beállított számról fogadja a hívást az app. A monitorozás alatt természetesen automatikus a néma mód, kérhető SMS-értesítő és a szintek is állíthatóak. 

 

Állíthatóak a szintek

 

Call log + Caller ID & Block

Call log + Caller ID & Block a Contacts+ alkalmazáshoz készült hívásnapló-launcher. A segítségével többek között menthetőek és szinkronizálhatóak a kontaktok, az üzenetek és a hívásnaplók is. Az extra funkciók között említhető a hívásblokkolási lehetőség is. 

 

Hívásnapló extra

 

Ti miért választanátok dual SIM-es mobilt?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.