Acer Aspire Switch 11 V: a sokoldalú hibrid



|

Újraértelmezi népszerű hibridjét az Acer, ami ezúttal munkára és játékra is alkalmas lesz.

Bemutatta Aspire Switch 11 modelljének felfrissített változatát az Acer. A V jelzésű modell 299,5x195x8,9 milliméteres méreteivel egy elegáns, vékony hibrid lesz, ami tablet módban csupán 770 grammot nyom. A 11,6 hüvelykes, 1920x1080 pixeles IPS kijelzőn mind a munka, mind a játék élményszámba megy a gyártó ígérete szerint. A Corning Gorilla Glass 3 üveget használó képernyő a karcállóság mellett 178 fokos betekintési szöget biztosít szemkímélő és fényerőszabályozó technológiákkal.

 

 

Az Acer Snap Hinge 2 fejlesztésének köszönhetően a gép szétszedése és összerakása minden eddiginél egyszerűbb, ráadásul akár sátor vagy pad formában is felállítható. A konfiguráció lelkét egy alacsony fogyasztású Intel Core-M processzor jelenti, ami ventilátor nélküli kialakításával teljes csendben dolgozik. Ehhez 4 GB RAM és egy 64- vagy 128 GB-os SSD adattároló társul, igény szerint azonban HDD-vel is bővíthető a kapacitás. Az elődnél sokszor kritizált üzemidőt a Windows InstantGo móddal 8 órára nyújtja az Aspire Switch 11 V.

 

 

A fejlett 802.11ac Wi-Fi garantálja, hogy az online játékok vagy a videó streamelés se okozzanak problémát. Portokból többek között két USB 2.0, egy 3.0, microHDMI, microSD és SDXC áll rendelkezésre, de természetesen nem feledkeztek meg a Bluetooth 4.0-ról sem. Az Acer Aspire Switch 11V szeptember elején érkezik meg a hazai üzletekbe Windows 8.1 operációs rendszerrel, az alapmodell ára 189 990 Ft lesz.

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.