Átalakítható laptoppal frissített az Acer



|

Az Acer Aspire R14 mellett akad még egy minden-egyben Aspire Z3-700 is.

Az Acer két új Windows 10-es gépet is bemutatott, különböző igényekre szabva: az egyik egy átalakítható laptop, a másik egy minden-egyben PC. 

Az Acer Aspire R14 egy 14 hüvelykes, átalakítható laptop, amiben immáron hatodikgenerációs Intel Core processzor dolgozik. A dizájn is frissült, szálcsiszolt fém külsőt és vékonyabb, 360 fokos zsanérokat adva a gépnek. 

Az Aspire R14 könnyebb és vékonyabb is lett, ráadásul kérhető akár 8 GB RAM-mal és SSD-vel is. Az indulóára 799 euró. 

Szintén újdonság az Aspire Z3-700, ami egy minden-egyben PC. Az asztali gép 17,3 hüvelykes, full HD-s kijelzővel, ami multitouch-képes. Benne Intel Celeron vagy Pentium CPU dolgozhat, 8 GB RAM és SSD társaságában (jobb esetben). 

A gép különlegessége, hogy a formája ellenére vékony és könnyű, ezért egész hordozható - ráadásul 5 órát bír egy feltöltéssel. Van hozzá stylus is, íráshoz és rajzoláshoz. Az alapára 599 dollár. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.