Előrendelhető az Acer gamer táblagépe



|

339 euróba kerül, és igazán ütős az Acer Predator 8.

Az Acer első androidos táblagépe a játékosokat célozza, és végre előrendelhető. Az Acer Predator 8 1920 x 1200-as felbontású, 8 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ez alatt pedig egy Intel Atom x7-Z8700 Cherry Trail processzor dolgozik. 

Szintén különleges a hangzás szempontjából a tablet, ugyanis négy hangszórója van, amelyek virtuális térhangzást garantálnak. 

A tábla 339 euróért vihető. 2 GB RAM van benne, 32 GB bővíthető tárhely, illetve akad egy 5 és egy 2 megapixeles kamera is. A microUSB 2.0 mellett van egy SlimPort a videokimenetnek, és adott a 802.11n-es Wi-Fi (2x2 MIMO) és a Bluetooth 4.0 is. 

Az Android 5.1-et futtató tablet 4550 mAh-s akkuja elvileg 8,5 órányi szünet nélküli játékot tesz lehetővé. 

A gamer élmény érdekében a visszajelzésről a TacSense technológia gondoskodik a kijelzőn. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.