Félelmetes lett az Acer Predator Z35 monitora



|

35 hüvelykes, hajlított, 21:9-es képaránnyal és 200 Hz-es képfrissítéssel.

A monitorpiac sajnos csak lassan fejlődik és gyakran van hiányérzetünk, de azért akadnak remek kivételek és nagyon ígéretes modellek. Ilyen az Acer Predator Z35 is, a gyártó legújabb gamer kijelzője. 

A megjelenítő 35 hüvelykes hajlított panellel rendelkezik, 21:9-es képarányt és 2560 x 1080-as felbontást kapott. Támogatja az NVIDIA ULMB és a G-Sync technológiákat is. 

A monitor képfrissítése alapesetben 144 HZ lehet, azonban tuningos módban és DisplayPort kábellel ez 200 Hz-re emelhető. A G-Sync ilyenkor támogatott. 

A 178 fokos betekintési szöget engedő képernyő 100 százalékban fedi az sRGB skálát, vagyis a 16,7 millió színével grafikusoknak is megfelelő.

A szemeink fáradásának megelőzéséről az Acer Eye Protect gondoskodik: szűri a kék fényt, a képernyő villódzását, tükröződésmentességet biztosít és akár 10 százalék fényerőre is képes. 

A talp magassága és dőlése állítható, illetve alulra is világít a panel: a díszfény lehet piros, zöld, kék, fehér vagy narancs, négy móddal. Extra a beépített hangszórópár, ami 9 wattra képes DTS és TrueHarmony technológiákkal. HDMI, DisplayPort 1.2 és USB 3.0 hub szintén akad. 

A Predator Z35 vételára 1099 dollár. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.