Gamereknek szánt projektor az Acer Predator szériában



|

Másfél méterről 100 hüvelykes képet is vetíthet az újdonság.

A Paris Game Week 2015 eseményen újabb taggal bővült az Acer gamereknek szánt termékkínálata. A Predator Z650 projektort nem pusztán a harapós megjelenésével kívánja eladni a vállalat, a kisebb méretű szobákban is használható terméknek ugyanis csak 1,5 méter távolság kell a 100 hüvelyk átlójú kép kivetítéséhez, standard beállítások mellett 33 dBA zajt bocsájt ki.


A trendi projektor sejthetően DLP technológiát használ, a natív felbontása 1920×1080 pixel, a dinamikus kontrasztaránya pedig 20.000:1-hez. Az izzója 2200 lumen fényerejű, a használat körülményeitől függően 3000-6000 órán át bírja gyűrődést. A Z650 DTS-minősítésű sztereó hangszórópárja 2×10W teljesítményt kínál, Bluetooth adatkapcsolaton keresztül sima hangfalként is használható a projektor.


A gyártó tájékoztatása szerint jelentős energiát fektettek a megfelelő színhűség és színdinamika elérésébe, bár ez nem túlságosan meglepő egy minőségi termék esetében. Az Acer Predator Z650 néhány héten belül piacra kerül, az ajánlott fogyasztói árát 1199 euróban (olyan 374 ezer forintban) határozták meg az illetékesek.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.