Kis szobákban vetít nagyot az Acer H6517ST



|

Mozizásra és játékra is remek választás lehet a 3D DLP projektor.

A fogyasztók többsége bajban van az otthoni projektor kiválasztásnál, hiszen nincs tapasztalatuk az egzotikus perifériával, a lakás kisebb alapterületű és falfelületű helyiségei szintén limitálják a lehetőségeket, plusz a többség számára a vételi ár is szűk keresztmetszet. Számukra jó választás lehet az Acer H6517ST short throw projektor, a gyártó mérnökei a nagyon rövid távolságról való vetítés mellett a könnyű beüzemelésre és általános használhatóságra is komoly hangsúlyt fektettek.


A kimondottan otthoni használatra tervezett projektort elsősorban a mozizni kívánók és játékosok számára ajánlja az Acer, de persze prezentációkhoz is használható; amolyan fájó kompromisszumok nélküli, all-in-one megoldást jelent a háztartások számára.


A vetítésre használni kívánt felülettől olyan 0,5 - 3,3 méterre kell elhelyezni a projektort, a maximális kivetíthető 100 hüvelykes képhez körülbelül 1,1 méter vetítési távolság szükséges. A H6517ST-be 210W teljesítményű Osram izzó került, amely normál üzemmódban akár 3200 ANSI Lumen fényerővel is vetít, azaz nem muszáj elsötétíteni a helyiséget az élvezhető képhez, bár nagyon magas fényerő mellett persze megfakulnak a színek. Normál üzemmódban a lámpa élettartama olyan 4000 óra, csökkentett fényerejű Eco módban pedig 5000 óra. A vásárlás utáni első évben magára az izzóra 1 év garanciát biztosít az Acer, de magára projektorra 2 év szervizgaranciát vállal.


A képhez visszatérve az Acer H6517ST maximum kontrasztaránya 10 000:1-hez, a DLP technológiás projektor papíron 1 milliárdnál is több színárnyalatot tud leképezni. A natív felbontása 1920×1080 pixel (Full HD), azaz a Blu-ray filmek lejátszásakor sem vesznek el pixelek, speciális szemüvegek segítségével pedig 3D-s mozik is megtekinthetőek vele.


A kiváló hangzás érdekében érdemes külső hangrendszert vagy fejhallgatót használni, a projektor beépített mono hangszórója 2W teljesítményű. Kifejezetten csendes termékről van szó, normál módban 30 dBA, míg Eco módban 28 dBA hűtési zajra kell számítani. Az áramhálózatot sem terheli túl, tipikusan 305W körül van az energiafelhasználása.


Csatlakozók terén sincs különösebb szégyellnivalója az Acer projektorának: van rajta D-SUB (VGA) kimenet és bemenet, kompozit, komponens, két HDMI, S-Video, 3,5 mm-es audio kimenet és bemenet. Egy külön megvásárolható adapter segítségével MHL-kompatibilissé tehető, így a megfelelő Android és iOS rendszerű mobileszközökről vezeték nélkül is képes bemeneti jelet fogadni.


A 2,5 kg súlyú Acer H6517ST mellé hordtáska, távirányító és VGA kábel tartozékok járnak. Cikkünk írásakor a projektor akciós ára 244 990 forint volt.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.