Már 79 eurótól is lesz Acer okostelefon



|

Az első Windows Phone-ja mellett három androidos modellt is bemutatott a gyártó.

A Mobile World Congress vasárnapi nulladik napján az Acer is rendkívül aktívnak bizonyult. A vállalat bemutatta az első Windows Phone rendszerű mobilját, előállt három újabb androidos okostelefonnal, továbbá bejelentette az immáron összes népszerű mobilos operációs rendszerrel kompatibilis Liquid Leap+ fitneszkarkötőjét.


Acer Liquid M220

A Windows Phone jelenleg a belépőkategóriás mobilok piacán képes csak érvényesülni, a jelenséget kihasználva az Acer első csempés rendszerű mobilja rögtön a legolcsóbb Lumia okostelefonok ellen indul harcba. A Liquid M220 kártyafüggetlenül csupán 79 euróba (olyan 24 ezer forintba) fog kerülni, így hatalmas sikert arathatna, ha sikerülne mobilszolgáltatókon keresztül is értékesíteni. Áprilisban kerül piacra.
 


Az árból sejthetően nem kell csodára számítani: a készülékbe 4 colos és 800×480 pixeles érintőkijelző, kétmagos és 1,2 gigahertzes processzor, 512 MB RAM, továbbá 4 GB bővíthető háttértár került. Az előlapi kamerája 2 megapixeles, 89 fokos szögben képes fotókat készíteni. A Liquid M220 kiemelendő tulajdonsága, hogy autofókuszos és vakus a hátlapi 5 megapixeles kamerája.


Acer Liquid Leap+ Smart Activeband

Úgy tűnik az Acer pozitív tapasztalatokat szerzett a tavalyi fitneszkarkötőjével, így idén megérkezhetett belőle a frissített változat. Két nagy újdonságot hozott Leap+ kiadás: egyrészt a szíj része szabadon cserélhető lett (kivehető belőle az elektronika), másrészt pedig Android után Windows Phone és Apple iOS rendszerekkel is kompatibilissé vált.
 


Az 1 hüvelykes érintőkijelzővel szerelt hardver Bluetooth 4.0 LE segítségével csatlakozik a telefonokhoz. Önmagában lépések, távolság és elégetett kalóriák mérésére használható, de persze képes megjeleníteni a bejövő üzeneteket, a mobilon futó zenelejátszó alkalmazás kezelőszerveit. A márciusban 79 euróért piacra kerülő termék IPX7 minősítésű, azaz vízálló.


Acer Liquid Z220 és Z520

Android Lollipop és négymagos processzor olcsón. A Liquid Z család belépőkategóriás tagjai közt csak a hátlapi – autofókuszos és vakus – kamerák közt van különbség: a Z220 modellbe 5 megapixeles, míg a Z520-ba 8 megapixeles került. Az előlapi kamerájuk a Windows Phone-os modell kapcsán már emlegetett 2 megapixeles darab, a széles látószögű lencsével. Az olcsóbbik telefon 89 euróért márciusban, míg a másik 109 euróért áprilisban kerül majd piacra.
 

Acer Liquid Z520


Közös specifikációk: 4 colos és 800×480 pixeles kijelző, Qualcomm Snapdragon 400 lapkakészlet, 1 GB RAM, 8 GB bővíthető háttértár. A telefonokon futó egyéni szoftver többféle egyszerűsített felhasználói üzemmóddal is rendelkezik, amelyek a gyermekek és idősek számára kívánják egyszerűbbé tenni a kezelést.


Acer Liquid Jade Z

A vállalat friss felhozatalának egyetlen középkategóriás telefonja márciusban érkezik, 199 eurós áron. Az IPS kijelzője 5 colos és 1920×1080 pixel felbontású, a négymagos és 64 bites processzora a MediaTektől származik. Ez a készülék már támogatja az LTE hálózatokat is, a kamerái 5 és 13 megapixelesek, a hangchipje képes 24 bites zenéket lejátszani.
 


A még Android 4.4.4 rendszerrel érkező eszköz 110 gramm súlyú és 7,9 mm vastag. A cikk írásakor az Acer még nem hozta nyilvánosságra a memória és háttértár kapacitását.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.