Nem hinnéd, hogy mennyit ígér az Acer Jade Primo



|

A gyári tartozékok között dokkoló, egér és billentyűzet is van a Windows 10-es mobilhoz.

Az Acer Jade Primo lesz az egyik első okostelefon, ami támogatja a Windows 10 Continuum funkcióját, és lehetővé teszi, hogy a készülékből egyfajta asztali gépet varázsoljunk egy dokkolóval, egy billentyűzettel, egy egérrel és egy kijelzővel. 

A gyártó ezt már a szeptemberi bemutatókor megígérte. Most azonban nem elég, hogy ezt megerősítették, de azt is elárulták, hogy a készülék gyárilag megkap mindent, amivel asztali kütyü lehet - mindössze egy monitort kell hozzátenni. 

A Jade Primo így asztali dokkolóval, billentyűzettel és egérrel a csomagban kerül forgalomba, gyárilag. 

A Continuumnak hála a telefont asztali gépként is lehet használni, igaz, kizárólag a Windows Áruház appjai futtathatóak rajta, és csak teljes képernyőben (x86-os program nincs). 

A korlátok ellenére van Asztal, tálca és start menü, illetve gyorsgombok is. A hívások is tovább működnek, miközben valamilyen appot használunk teljes képernyőben. 

A Jade Primo 5,5 hüvelykes, full HD-s kijelzővel, Snapdragon 808-as processzorral, 21 és 8 megapixeles kamerákkal rendelkezik. 

A Lumia 950 és 950 XL ugyanúgy támogatja ezt a funkciót, de azokhoz nem járnak ilyen extrák. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.