Ultravékony monitorokkal indította a CES-t az Acer



|

Meglehetősen modern kialakítást kaptak az újdonságok.

Az Acer egy új monitorcsaládot mutatott be a CES-en, amely az R1 nevet viseli, IPS panelekre épít, és a benne lévő modellek különlegessége, hogy csupán 7 milliméter vastagok. 

A 21,5, 23, 23,8, 25 és 27 hüvelykes méretekben létező monitorok 1920 x 1080-as felbontással dolgoznak, villódzásmentes háttérvilágítással. A káva meglehetősen vékony, szinte alig látható, így a többmonitoros konfigurációk is jól használhatóak. 

A talp -5 és 15 fok között dönthető, a betekintési szög 178 fokos. A szemek kíméléséről a Blue Light Filter gondoskodik, ami csökkenti a kék erősségét. 

A 7 milliméteres vastagsággal gyakorlatilag olyan, mintha csak egy okostelefon lenne előttünk, nagyobb képpel. Csatlakozókból HDMI, DVI és VGA áll majd a vásárlók rendelkezésére. A széria ára 130 dollártól indul. 

Szintén újdonság az XR342CK, ami egy 34 hüvelykes, hajlított gamer monitor felújított változata. Ebben is IPS panel van, de már 3440 x 1440-es felbontással, AMD FreeSync technológiával és DTS-audióval. Van rajta négy USB 3.0 port és egy joystick is a menüben navigáláshoz. Ennek az ára 1099 euró lesz. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.