Hirdetés

Akoya P7700 D: asztali PC a Mediontól



|

A Medion bemutatta legújabb multimédiás asztali PC-jét, amivel kiváló teljesítményt ígér.

Hirdetés

 
Az Akoya P7700 D a Medion legújabb multimédiás asztali PC-je, ami bár nem büszkélkedhet elképesztő gyorsassággal, magas szintű felhasználói élményt ígér, és négymagos processzorral érkezik. A gépbe egészen pontosan az Intel Core 2 Quad Q8300-as CPU-ja került. A gyorsaságról a 4 GB RAM is gondoskodik, míg a képi megjelenítésért az NVIDIA GeForce GT230-as grafikus kártyája felel.
 
A Blu-ray-meghajtó mellé HDMI-kimenet, nyolccsatornás HD-hangrendszer és egy 1 terabájtos merevlemez is került. Az asztali PC USB-n, Firewire-ön és eSATA-n keresztül is képes kommunikálni, továbbá egy Wi-Fi-modul is került bele.
 
A Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel szerelt Akoya P7700 D május 31-től lesz kapható az ALDI üzlethálózaton keresztül, 699 eurós áron (199 000 forint). 
  
 
medion-akoya-p7700_1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.