Alcatel Pixi 3 (10) - ha jó tablet kell, de számít az ár



|

Kiváló ár-érték aránnyal és kellően nagy kijelzővel rendelkezik az Alcatel Pixi 3 androidos táblagépe.

Manapság kevésbé keresettek a méregdrága és prémium táblagépek, sokkal nagyobb igény mutatkozik az olcsóbb, jó ár-érték arányú táblák iránt. Ezek között azonban nehéz eligazodni, hiszen gyakran találkozunk gyenge teljesítményű és rossz minőségű modellekkel. Azonban vannak gyöngyszemek, amelyek a kedvező árcédula ellenére nem okoznak majd csalódást, épp ellenkezőleg. 

A kedvező ár-érték arányú táblagépek piacán az egyik legjobb választás az Alcatel Pixi 3 (10), amely 255,5 x 155 x 9,5 milliméteres méretekkel rendelkezik, vagyis könnyedén hordozható a lakásban és azon kívül is. 

Videózásra, olvasásra és zenehallgatásra egyaránt ideális a Pixi 3 (10), amely 10,1 hüvelykes, 1280 x 800-as felbontású IPS LCD kijelzővel rendelkezik. Ez már jóval nagyobb a belépőszintű, 7 hüvelykes méretnél, és éppen ideális a mindennapos használat során, akár út közben is. Külön pozitívum a kijelző körüli vékony keret. 

Az Android operációs rendszert futtató tablet egy Mediatek MT8127-es processzort és egy Mali-450MP4 GPU-t rejt magában, ami elegendő teljesítményt garantál a mindennapos feladatok zökkenőmentes elvégzéséhez. Mindezt 1 GB RAM és 16 GB tárhely egészítik ki - ez utóbbi egy 64 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető. 

Nem hiányzik a 3,5 milliméteres audiocsatlakozó, a 802.11n-es WiFi, a Bluetooth 4.1 és a GPS sem a táblagépről, amely a fontosabb pillanatok megörökítése érdekében egy 5 megapixeles hátlapi kamerát kapott. Az előlapra egy 2 megapixeles került, ez a videobeszélgetések bonyolítását segíti. 

Az üzemidőt tekintve a Pixi 3 (10) szintén átlagon felül teljesít - erről a 4060 mAh-s akkumulátor gondoskodik. 

Az Alcatel tablete 32 000 forintért vihető haza. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.