Alcatel Pixi 4 (6) - óriás, kedvező áron



|

Tartalomfogyasztásra fantasztikus megoldás a 6 hüvelykes kijelzővel rendelkező Pixi 4 (6) okostelefon.

Manapság már szinte mindent az okostelefonunkon keresztül intézünk és nézünk, ráadásul ez a készülék van velünk egész nap. Vannak, akik a kompakt, kicsi telefonokat szeretik, de a gyakorlat azt mutatja, hogy a többség inkább a nagy kijelzőt kedveli, amelyen sokkal könnyebb olvasni, videózni, képeket nézegetni, vagyis tartalmakat böngészni. Gondoljunk csak arra, amikor a YouTube-on megmutatunk néhány videót az ismerősöknek. 

Tartalomfogyasztásra ideális megoldás az Alcatel Pixi 4 (6) okostelefonja, amely hatalmas, 6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. A 720 x 1280-as felbontású IPS LCD kijelző mérete ellenére az eszköz nem lett túl nagy, 168,7 x 85,8 x 7,99 milliméteres méretekkel rendelkezik. Ennek ellenére már-már kivált egy kisebb táblagépet is. 

A képernyő alatt a Qualcomm Snapdragon 210-es, négymagos processzora és egy Adreno 304-es GPU dolgoznak. Az 1 GB RAM-ot 8 GB tárhely egészíti ki, ez utóbbit maximum 64 GB-os microSD memóriakártyával tudjuk bővíteni. 

A 802.11n-es WiFi-vel, Bluetooth 4.1-gyel, GPS-szel és FM-rádióval is ellátott okostelefon hátlapjára egy 8 megapixeles, autofókuszos kamera került, LED-es villanóval. Full HD-s videót is képes felvenni, 30 fps mellett. Az előlapi kamera 5 megapixeles lett, a különlegessége a LED-es villanó, ami gyengébb fényben is használható képek készítését garantálja. 

A 2580 mAh-s akkumulátor szintén a tartalomfogyasztást segíti, ugyanis 5 órányi videó megtekintését teszi lehetővé. Ez több, mint amennyit manapság átlagosan YouTube-ozunk. 

A dual-SIM-es okostelefon LTE-képes, és tartogat egy további nagy meglepetést is. Egy kézben alapból nem könnyű használni, azonban a kijelző egykezes használati móddal is rendelkezik, amelyben a mérete összemegy. 

A Pixi 4 (6) átlagosan 35 000 forintért vihető haza, fekete, arany és ezüst színekben. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.