Alcatel Pop Star - a trendi belépő



|

Az Alcatel belépőkategóriás Pop Star okostelefonja azért különleges, mert cserélhető, trendi hátlapokkal rendelkezik.

Manapság nagy az igény a jó ár-érték arányú és az olcsó, de használható okostelefonokra. Ebben a mezőnyben azonban nem könnyű rálicitálni a riválisokra, elvégre a vételár miatt be vannak határolva az elérhető hardveres lehetőségek. Mi mással lehet még kitűnni és többet adni, mint egy kicsivel erősebb processzorral? 

Az Alcatel Pop Star okostelefonnak egyértelmű válasza van a kérdésre. Ahelyett, hogy plusz gigabájtokat vagy processzormagokat ígérne, inkább a stílusra koncentrál, és tetszetős, cserélhető hátlapokat ad. A gyári dobozban rögtön hármat is mellékel a gyártó, a fehér mellett ezüst és arany is van a csomagban. 

A készülékhez azonban számos további hármas kiszerelésű csomag is elérhető, többek között bőr és fa hatású hátlapok léteznek a Pop Starhoz. 

A 141 x 71,5 x 8,6 milliméteres, 5 hüvelykes kijelzővel rendelkező eszköz egyébként megállja a helyét a maga kategóriájában. A 720 x 1280-as felbontású kijelző alatt 1 GB RAM-ot, egy négymagos, Mediatek MT6580-as processzort és egy Mali-400MP2-es GPU-t tartogat az androidos eszköz. 

Természetesen van benne 802.11n-es WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, FM-rádió és microUSB csatlakozó is. Nem hiányzik a házról a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó, illetve van microSD-foglalat. A memóriakártya maximum 32 GB-os lehet, ez egészíti ki a 8 GB belső tárhelyet. 

A 2000 mAh-s, cserélhető akkumulátorral szerelt Pop Star 8 megapixeles hátlapi kamerát kapott, ami autofókuszos, és LED-es villanóval rendelkezik. Amellett, hogy már jól használható képeket és full HD-s videókat lehet vele készíteni, érdemes megjegyezni, hogy az előlapi kamerája 5 megapixeles, vagyis kellően jó minőségű szelfiket lehet vele fotózni. A készülék elején található főgomb dupla lenyomására elindul a kamera. 

Az Alcatel Pop Star vételára átlagosan 35 000 forint. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.