Alcatel Shine Lite - minden oldalról meggyőző



|

Üveg hátlap és fém készülékház teszi különlegessé a jó ár-érték arányú Shine Lite okostelefont.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy mostanra nem csak az számít egy okostelefonnál, hogy mennyire jó teljesítményű a benne lévő hardver, milyen jó az ár-érték arány vagy milyen extra funkciók akadnak. Mára alapvető fontosságú lett, hogy amikor a kezünkbe vesszük a nap nagy részében velünk lévő okostelefont, akkor az kellemes érzést nyújtson. 

Az Alcatel Shine Lite okostelefonja azért különleges, mert a gyártótól sokszor megszokott jó ár-érték arányt kiváló dizájnnal és anyaghasználattal egészíti ki. A fém készülékházhoz 2.5D-s üveg hátlap párosul, így nem csak stílusos, de kényelmes fogást is garantál. 

A 141,5 x 71,2 x 7,5 milliméteres és 156 grammos készülék 5 hüvelykes, 720 x 1280-as felbontású IPS LCD kijelzőt kapott, amelyet Asahi Dragontrail üvegborítás véd. 

Az Android 6.0 operációs rendszert a Mediatek négymagos, 1,3 GHz-es MT6737-es processzora és egy Mali-T720MP2 GPU hajtja meg, 2 GB RAM és 16 GB tárhely mellett. Ez utóbbit maximum 256 GB-os microSD-vel bővíthetjük. 

A 13 megapixeles kamera minden körülmények között szép képek készítését teszi lehetővé, sötétben a dual-LED-es vaku segít be a munkájába. Az előlapi kamera 5 megapixeles, és nem csak LED-es villanót kapott, de extra módokat és gesztusvezérlést is. 

A beszélgetések során az aktív zajszűrésről a dupla mikrofon gondoskodik, illetve nem hiányzik a jackcsatlakozó sem az eszközről. 

A 2460 mAh-s akkumulátor megfelelő üzemidőt garantál az egész napos használathoz, a kényelmet pedig a hátlapba épített ujjlenyomat-olvasó biztosítja. A gyártó kicsit felturbózta a szenzort, amely attól függően, hogy melyik ujjunkkal érintjük meg, más-más műveletekre is képes. Ha akarjuk, bizonyos ujjlenyomatok hatására akár készenléti állapotból is elindítja a Facebookot vagy éppen a böngészőt. A Safebox segítségével a személyes tartalmakat (képeket, videókat) is védhetjük ujjlenyomattal. 

Az Alcatel Shine Lite fekete, fehér és arany színekben létezik, a vételára 65 000 forint környékén alakul.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.