Virtuális valóságot és nagyszerű ár-érték arányt ad az Alcatel Idol 4S



|

Sztereó hangszórókkal rendelkezik az Alcatel 5,5 hüvelykes okostelefonja.

Különleges meglepetéseket tartogat a felhasználók számára az Alcatel Idol 4 nagyobbik testvére, az Idol 4S. A készülék dobozában egy külön VR-headset lapul, amelynek a segítségével hamar belevethetjük magunkat a virtuális valóságba. Még jobb, hogy mellé egy JBL fülhallgató is jár. 

Az Idol 4S 5,5 hüvelykes, 1440 x 2560-as felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely a napfényben is jól olvasható, illetve 2.5D-s védőüveg borítja. A 153,9 x 75,4 x 6,99 milliméteres készülék 149 grammot nyom a mérlegen, és sztereó hangszórókkal rendelkezik. Bármilyen irányban is forgatjuk az eszközt, az alkalmazkodik ehhez mind hangzásban, mind képernyőben - akkor is, ha fejjel lefelé fogjuk meg. Itt is adott továbbá a BOOM gomb, amellyel egyetlen gombnyomással férünk a fényképezőhöz. Kedvelt funkció az is, hogy dupla érintésre a kijelző be-vagy kikapcsol. 

Belül egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 652-es processzort találunk, aminek a munkáját az Adrendo 510-es GPU segíti. Az Android 6.0 Marshmallow-t futtató készülék 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel rendelkezik - ez utóbbi a dual-SIM-foglalat második kártyahelyén keresztül microSD memóriakártyával bővíthető. 

Az Idol 4S fém kerettel, üveg elő- és hátlappal rendelkezik. A hátlapi kamerája 16 megapixeles, villámgyors, fázisérzékelős autofókusszal dolgozik. Kéttónusú LED-es vaku segíti a munkát, egy kép elkészítése 0,6 másodpercet vesz igénybe, és akár 360 fokos fotó is készíthető. 

A fényképező rendelkezik manuális móddal, auto HDR funkcióval, tud panorámafotót lőni, a videót pedig elektronikusan stabilizálja. A 4K-s és a lassított felvételek készítését egyaránt támogatja. Az f2.0 rekeszértékkel dolgozó kamera 1,12 µm-s pixelméretet alkalmaz. 

Az előlapi kamera 8 megapixeles felbontást kínál, széles, 84 fokos látószöggel és előlapi vakuval. Még jobb, hogy valós időben segít megszépíteni az arcunkat. 

Az Idol 4S egy 3000 mAh-s energiaforrást kapott, aminek a teljes feltöltése a gyorstöltés funkciónak hála mindössze 100 percet vesz igénybe. Az Alcatel kedvező ár-érték arányú készüléke 109 990 forintért vihető haza. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.