Hirdetés

Augusztusban jön a Samsung legjobb monitora



|

Az XL2370 a Samsung legjobb teljesítményű monitora, és augusztusban kerül az európai piacra.

Hirdetés

 

A Samsung Koreában már ebben a hónapban, az európai piacon valamikor augusztusban indítja útjára legújabb monitorát, amelyet egyben a legjobbnak is tart - ez az XL2370. Nem "szuperzöld", viszont a lehető legjobb teljesítményt képes nyújtani. 

 

A 23 hüvelykes kijelző LED-es háttérvilágítással rendelkezik, és a Samsung Touch of Color nevű szériájába tartozik. Az 1080p-s felbontást lehetővé tevő panel válaszideje mindössze 2 milliszekundum. Az ujj-vékonyságúnak mondott design valóban keskeny külsőt kölcsönöz a megjelenítőnek, amely csupán 1,7 centiméter vastag.

 

Az XL2370 dinamikus kontrasztaránya már-már túlzó, 5 millió az egyhez. A Samsung azért nem mondott le az energiatakarékosságról sem: az újdonság 40%-kal kevesebb áramot fogyaszt egy hasonló méretű kategóriatársánál.

 

A Samsung azt várja, hogy az XL2370 új fejezetet nyit a kijelzők között, és elindítja a LED-monitorok pályáját. Sajnos a megjelenítő tervezett áráról egyelőre nincs információnk.

 

samsung_xl2370.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.