Hirdetés

2019-ben jön az Apple elektromos autója



|

Állítólag 2019-ben jelenik meg az Apple saját, nem teljesen sofőr nélküli autója.

Hirdetés

A The Wall Street Journal értesülései szerint az Apple Titan kódnevűre keresztelte azt a projekjét, amelynek keretében a saját elektromos autóján dolgozik

Hirdetés

A részleget úgy néz ki, hogy 600 főről 1800 fősre bővítik, az elektromos autó megjelenési dátuma pedig 2019 lesz. 

Fontos megjegyezni, hogy a megjelenési dátum jelen esetben nem a piacra kerülést jelenti, hanem azt az időpontot, amikorra a mérnökök megegyeznek a legfőbb tulajdonságokról. 

Az Apple régóta vizsgálja a kérdést, hogy megéri-e saját autót fejlesztenie. Augusztusban több olyan jelentés is előkerült, amelyek szerint robotautókban is gondolkoznak. 

Egyelőre úgy néz ki, hogy nem akarnak teljesen sofőr nélküli járművet, ugyanakkor az elektromos autó saját lesz, szemben a szeptemberi tervekkel, amik még a BMW-vel való együttműködésről szóltak. 

Az Apple az elmúlt időkben a Volkswagentől és a Teslától is igazolt szakembereket. A Google legutóbb tagadta, hogy saját autót akar, de a mostani pletyka olaj a tűzre: 2020-ban az autóipar tényleg az Apple-ről és a Google-ről szól majd? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.