Hirdetés

5 elképesztő autó tavaszra



|

Nincs hiány tavasszal sem a fantasztikus új modellekből az autós piacon.

Hirdetés

A tavasz nem csak a jó időt hozza el - na és persze a nagytakarítási lehetőséget -, hanem sok új modellt is az autós piacon. Az idei év első felében is rengeteg figyelemreméltó típus jelenik meg. Következzen ezek közül most öt. 

Hirdetés

 

BMW X6 M

A BMW M-es autói versenypályára való képességeikről híresek, így elsőre talán kissé meglepő ez a betű az X6 neve mögött. A hatalmas SUV és az elképesztő erő párosítása biztos recept az őrült száguldáshoz. Az összkerekes, 567 lóerős, ikerturbós V8-as motor mindent megad, amire egy M matricánál számítunk, az X6 kasznija pedig gondoskodik róla, hogy tekintélyt parancsoló, magas helyünk legyen az utakon. 

 

Nem mindennapos

 

Honda HR-V

Az idei HR-V népszerű választás lehet a városi környezetbe, és a Honda könnyen sikerre is viheti az új modellt; hiszen kipróbált technológiát rak egy kompakt SUV-ba, a formátum pedig manapság népszerűbb, mint valaha. Az 1,6 literes dízel- és az 1,5 literes benzinmotornak hála a túl nagy fogyasztástól sem kell vele tartani. 

 

Népszerű a forma

 

Volkswagen Golf R

Akinek igazán fontos a nagy erő, és a Volkswagen szerelmese, annak remek választás lehet a Golf GTI - vagy még jobb a Golf R. A négyhengeres motor 292 lóerőt tartogat, összkerekes hajtás mellett. A Golf R a piac egyik legjobb hatchbackje lehet, és minden tekintetben kielégítheti a kategória rajongóit. 

 

Az egyik legjobb hatchback lesz

 

Land Rover Discovery Sport

Ha valaki a brit Land Rover kínálatával szemezget, akkor megfontolandó választás lehet az új belépőmodell, a Discovery Sport. Az új típus vételára jóval alatta marad a Range Rover vonalénak, azonban a mindennapos környezet mellett terepviszonyok közt is használható marad a márka újdonsága. Minderről az összkerékhajtás és a Terrain Response System gondoskodnak, az alacsonyabb üzemanyagköltségekről pedig a négyhengeres, 2 literes benzinmotor, valamint a 2 és 2,2 literes dízelek. 

 

Belépő

 

Jeep Renegade

A 2015-ös Renegade egy szórakoztató, közben praktikus mini SUV, ami már 1,4 literes turbómotorral is kérhető. A csendes modell akkor sem okoz csalódást, ha a terepen kell villogni, azonban kétségtelen, hogy a külseje egyeseknek túlzás lehet - igazából egy jeepes smileynak néz ki. 

 

Sokak szerint cuki lett

 

Ti terveztek a közeljövőben SUV-t vásárolni? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.