Hirdetés

A Tesla Model 3 lett az új iPhone



|

A megrendelések értéke ilyen népszerűség mellett hamarosan eléri majd a 20 milliárd dollárt.

Hirdetés

Elon Musk nem is olyan régen még a Tesla Model 3 bemutatójakor összegyűlt 115 000 előrendelésnek is nagyon örült, az öröme azóta viszont szárnyalhat

Hirdetés

Vasárnapra a vállalata már 276 000 megrendelést kapott a Model 3 iránt, ami abban az esetben, ha nem állnak el a vásárlók, több mint 10 milliárd dolláros árbevételt jelent. 

Az óriási érdeklődést ahhoz hasonlítják, mint amikor az emberek sorokban állnak a legújabb iPhone-ért. 

A teljesen elektromos autó ezúttal a tömegeknek szól, 35 000 dolláros alapárral és 200 mérföldes hatótávolsággal. Az átlagár valahol 42 000 dollár környékén alakul. 

Musk a következő nagy helyzetjelentést április 6-ra ígéri, amikor is kiderül, egy hét alatt mennyien kattantak rá az új autóra. Egyelőre nehéz megjósolni a folytatást, de sokak szerint ilyen ütemben hamarosan 500 000 megrendelésről és 20 milliárdos bevételről lehet majd beszélni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.