Hirdetés

A Tesla visszahívja az összes Model S autóját



|

Egyetlen rosszul összeszerelt biztonsági öv jelenti az apropót.

Hirdetés

Ugyan a mindig népszerű Elon Musk autógyártója nem szenved hitelességi problémáktól, azonban a vállalat most egy költséges PR-akció keretében kívánja bebizonyítani, hogy mennyire első osztályú módon kezeli az ügyfeleit: egyetlen rossz biztonsági öv miatt mind a 90 ezer Model S kocsijában ingyen átvizsgálja, szükség esetén pedig kicseréli a biztonsági öveket.

Hirdetés


Ennek apropóját az adja, hogy a Tesla egyik európai ügyfelénél szétugrott a biztonsági öv, mikor az anyósülésen ülő nő hátrafordult a hátul ülőkkel való beszélgetés céljából. A vállalat tájékoztatása szerint a problémát a biztonsági öv hanyag összeszerelése okozta. Személyi sérülés, vagyoni kár nem történt.


A Tesla tájékoztatása szerint a használt biztonsági övben nem található tervezési hiba, továbbá a bejelentés miatt megvizsgált többi autóban nem sikerült reprodukálni a problémát. A gyártósorok átvizsgálásakor a szakemberek szintén nem tudták kideríteni, hogy miként sikerült rosszul összeszerelni az egyébként nem túl bonyolult hardvert.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.