Hirdetés

Autós MP3-lejátszó



|

Hirdetés

... eszköz viszont már igen. A német márkázású, Távol-Keleten gyártott lejátszó tervezői ugyanis mindkettővel felszerelték ezt az MP3/WMA lejátszót - így akár már CD-ről, SD-kártyáról vagy USB-kulcsról is meghallgathatjuk zeneállományainkat a kocsiban. Kipróbáltuk többféle hordozható USB-s merevlemezzel is, a kisebb áramfelvételt igénylő, 30 gigabájtos, FAT32 fájlformátumúakkal remekül megbirkózott.


Ekkora mennyiségű zeneszám között már könnyű eltévedni. Alaphelyzetben az állományokat egymás után játssza le (a könyvtárszerkezet alapján), de lehetőségünk van egy meghatározott számra ugrani (1-999 között), az első három betű alapján keresni, illetve a könyvtárak között lapozni - az épp lejátszott számokba természetesen beletekerhetünk. Ennél viszont még sokkal többet is tud: vonali ki- és bemenettel rendelkezik, utóbbiról (akárcsak a rádióból) kártyára és USB-kulcsra egyaránt tud rögzíteni - hangminősége átlagosan jónak mondható.

A rázkódásvédelmet tesztelve megbizonyosodhattunk arról, hogy az ESP kitűnően működik, a CD-lejátszó meg sem nyekkent a budapesti utakon. Tekintve igen jó árát, mindenkinek ajánlható, aki költséghatékony, mégis nagy tudású MP3-lejátszót szeretne autójába építeni.

A cikk a 2005. augusztusi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.