Hirdetés

Az Amazonon fog autókat értékesíteni a Fiat



|

Elsőként Olaszországban tesztelik a koncepciót.

Hirdetés

Szokatlan bejelentést tette pénteken a Fiat Chrysler Automobiles: a vállalat hamarosan autók értékesítésébe kezd a már Magyarországra is ingyenesen szállító Amazonon. A kísérleti kezdeményezés első körben kizárólag Olaszországban lesz elérhető, továbbá a fogyasztók csak a Fiat 500, a Fiat 500L, és a Fiat Panda modellek közül válogathatnak majd.


Hirdetés


Az Amazonról vásárolt autók külön kedvezményesek lehetnek, a normál akciók értékét amazonos vásárlás esetén akár 33 százalékkal is hajlandó kibővíteni a vállalat. Ezt a részletet elsőre nem sikerült túl jól kommunikálni az autógyártónak, így pénteken az a hír kezdett el terjedni a sajtóban, hogy a normál árukhoz képest lehetnek 33 százalékkal olcsóbbak az autók. Nem erről van szó, a hivatalos promóciók értéke nőhet maximum 33 százalékkal.



A vásárlással kapcsolatos részletek egyelőre homályosak. A Fiat csak annyit közölt, hogy az új autójuk amazonos megvásárlása után az ügyfeleknek feltétlenül meg kell jelenniük egy márkakereskedésben. Ott tudják véglegesíteni a megrendelésüket, elintézni a papírmunkát, feltehetően a hitelfelvételt és a fizetést is a kereskedések bonyolítják majd. Ha minden jól megy, akkor az amazonos kosarukba tétele után két héttel át is vehetik az új kocsijukat a vásárlók. A Fiat elsősorban a fiatalokat kívánja megszólítani az amazonos értékesítési módszerrel.


(Forrás: Reuters)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.