Hirdetés

Az Apple azokat alkalmazza, akiket a Tesla kirúg



|

Elon Musk szerint az Apple a Tesla-temető, és nem tetszik neki az Apple Watch sem.

Hirdetés

Elon Musk nem tartja túl nagyra az Apple-t, és ami azt illeti, elég keményen odaszólt az almás vállalatnak egy interjúban, amit a német Handelsblattnak adott. 

Hirdetés

Musk szerint az Apple azokat a mérnökeit veszi fel a Teslának, akik annyira gyengék, hogy ki kellett őket rúgni a vállalattól. Azt is hozzátette, hogy ők az Apple-t már csak Tesla-temetőnek hívják. 

Musk azt mondja, hogy ha valaki nem elég jó a Teslának, akkor mehet az Apple-höz dolgozni, és ez nem vicc. 

Az interjú során elismerte, hogy az Apple számára a következő logikus lépés az almás robotautó lenne, ugyanakkor itt nem állt meg. 

A következő lépésben kinevette a céget, amikor az Apple Watch-ról kérdezték, és azt mondta, az autók világát nem lehet összehasonlítani egy okosórával vagy telefonnal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.