Hirdetés

Az autóinkba költözteti a CarPlayt a Pioneer



|

A NEX szórakoztatórendszerekhez a következő hetekben jön a firmware-frissítés.

Hirdetés

A Pioneer korábban ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy az autókba utólagosan beépíthető NEX szórakoztatórendszerei CarPlay-képesek lesznek. A hírek szerint a következő néhány hétben megérkezik az ehhez szükséges firmware-frissítés, jó esetben még az eredeti tervek időzítését is megelőzve. 

Hirdetés

San Franciscóban a Pioneer már ezen a héten is mutogatott AVH-8000NEX-szel felszerelt autókat, amelyekben a CarPlay gondoskodhat a telefonhívásokról, a navigációról, a zenéről, az üzenetküldésről és a hangutasításokról is. Mindebben természetesen nagy szerepet kaphat az Apple Siri hangasszisztense is. 

A beszámolók szerint a Siri jelenleg gondban van az autóban hallható háttérzajokkal, de állítólag mindezt idővel és ismétléssel megtanulja kiszűrni, és így hasznosabb asszisztens válhat belőle. A CarPlayhez jelenleg Lightning kábeles adatkapcsolatra van szükség - és így az iPhone 5, iPhone 5C és iPhone 5S készülékek valamelyikére -, a Wi-Fi-s módszerre továbbra sem tett utalást az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.