Hirdetés

Az autópiacra lép az Intel



|

Az In-Vehicle Solutions nevű termékekkel lép be az autópiacra az Intel.

Hirdetés

A számítástechnika életünk minden szegmensébe beférkőzött a hálószobától kezdve a konyhán át egészen az autónkig. Az Intel által fejlesztett In-Vehicle Solutions hardveres és szoftveres megoldásokkal igyekszik majd megkönnyíteni a vezetők életét a jövőben. Az adatfeldolgozáson, integrált operációs rendszeren és közlésrétegen alapuló fejlesztés a felhasználóknak és a gyártóknak is könnyebbséget hozhat.

Hirdetés

Az alapvető cél a vezetést segítő funkciók fejlesztése, ami később magasabb szintű élményt hozhat el. Az Intel hosszú távú céljai között szerepel egy önjáró hálózatra kapcsolt autó megépítése is, miközben a veszélyeket a lehető legkisebb mértékűre csökkentik.



A jövő járművei tehát egyfajta okosautók lesznek, amik alkalmazkodnak majd hozzánk, még több információt közölnek, és a vezetést megkönnyítve segítenek a leghatékonyabb módon eljutni a célállomásra. Bár a konkrét projektekről egyelőre nincs kézzelfogható információ, az In-Vehicle Solutions útját lekövezendő az Intel már most is több autógyártóval, például a BMW-vel működik együtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.