Hirdetés

Az elektromos autó után itt az elektromos hobbipók



|

Egyelőre nem tudni, hogy mennyibe kerül majd a Swincar.

Hirdetés

Ritkán látni gyökeres újításokat a járművek piacán, a francia Mecanroc nevű vállalat Swincar nevű terméke jó ideje a legfurcsább praktikus próbálkozás. A cég saját bevallása szerint egy „kerekeken guruló, mechanikus pókról” van szó, a lenti videó megtekintése után abszolút érthetővé válik a leírás.

Hirdetés


A pókszerű felfüggesztéssel rendelkező jármű mind a négy „lábára” került egy elektromos motor, a vásárlók 1 – 1,5 kW teljesítményű modellek közül választhatnak. A Swincar 2, 4 és 6 kWh teljesítményű akkucsomagokkal lesz elérhető, a legnagyobb egyhuzamban akár 4 órányi vezetést is lehetővé tehet. Meglepő módon a francia vállalat ennél több információt nem osztott meg a jármű paramétereiről, például a maximum sebessége és hatótávolsága sem ismert.


A Swincar valamikor az év vége felé kerülhet piacra, a Mecanroc úgy tűnik abszolút hobbijárműként tekint rá. A különféle modellek árairól egyelőre nem szólt a fáma, de a többségnél feltehetően nem fér majd bele a családi büdzsébe a hobbipók beszerzése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.