Hirdetés

Beépített Siri az új Honda Civicben



|

A 2014-es Honda Civicben komoly asszisztenst építenek a műszerfalba.

Hirdetés

Azok az iPhone-tulajdonosok, akik 2014-ben új Honda Civicet vásárolnak, kicsit kedvezőbb körülmények között cseveghetnek az Apple hangalapú asszisztensével, mint társaik. Az új Civicben a Siri úgy működik, hogy a kezünket le sem kell venni a kormányról, a szemünket pedig az útról. 

Hirdetés

A Honda a kormányra rögzített Talk gomb segítségével oldja meg, hogy a vezetők figyelme ne terelődjön el, miközben aktiválják a Sirit. A kormányra rakott gombnak hála a telefonhoz hozzá sem kell érni, mégis kérhető az asszisztenstől bármi: hangalapú navigáció valós időben, időjárásadatok, tőzsdeinformációk, naptáremlékeztetők, levelek, üzenetek, figyelmeztetők. 

A Siri Eyes Free egyébként idén már elérhető volt egyes Honda és Acura autókban Bluetooth-on át, illetve Chevrolet-kban is. A 2014-es Civicbe azért raktak egy 7 hüvelykes HD-s érintőképernyőt is, tehát a Siri mellett erre is hagyatkozhatunk a szórakozásban és a navigációban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.