Hirdetés

Beépül az okostelefonokba az Android Auto



|

Nagyon egyszerű lesz a jövőben egy androidos okostelefont használni az autóban.

Hirdetés

A Google Android Auto platformja nagyon kényelmes és biztonságos módot jelent az androidos appok autóban való használatára. 

Hirdetés

A segítségével könnyedén lehet zenét elindítani vagy navigációt használni, azonban mindeddig olyan autót kellett vásárolni, ami gyárilag támogatta az Android Autót. Az alternatíva a harmadik féltől beszerezhető lejátszó volt. 

Hamarosan azonban csak egy androidos okostelefon kell majd, az Android Auto ugyanis beépül az Androidba

Gyakorlatilag egy leegyszerűsített környezetről van szó, amelyet navigációra, zenére és hanghívásokra hegyeztek ki, nagy betűkkel és könnyen kezelhető felülettel - így nem kell keresgélni a menüket és a gombokat, hanem gyorsabban lehet újra az utat nézni. 

Amikor Android Auto módra vált egy okostelefon, akkor Bluetooth-on keresztül kapcsolódik az autó hangrendszeréhez, majd megjelenik az autós kezelőfelület. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.