Hirdetés

CarPlay-képes autókkal újít a Hyundai



|

A jövő évtől a Hyundai Sonata az Apple CarPlay technológiájával vásárolható meg.

Hirdetés

A jövő évvel kezdődően a Hyundai a Sonata autóit már az Apple CarPlay technológiájával felszerelve kínálja majd. Minden bizonnyal nem csak egy konkrét típusról lesz szó, hanem a platformra épülő többi modellre is kiterjesztik a támogatást. Ezzel egyébként a Hyundai az első tömeggyártónak tekinthető, amely a piacra dobja a CarPlay-t, mint gyári szolgáltatást. 

Hirdetés

A legelső CarPlay-képes Hyundaiok a Sonaták lesznek, a gyártónál pedig azt remélik, hogy a 8 hüvelykes, lehengerlőnek tűnő érintőkijelző egyből magával ragad majd mindenkit, aki valaha használt már Apple iPhone okostelefont. 

A CarPlay segítségével a jövőben az autónk részévére tehetjük az iPhone-okat. A Siri hangvezérlésével kiegészített információs-és szórakoztatórendszeren át üzeneteket, hívásokat, térképeket és zenéket is kezelhetünk. Mindeddig a CarPlayt csak olyan luxusautókhoz kínálták, amiket a Ferrari, a Mercedes és a Volvo gyárt vagy gyárt majd a későbbiekben. Az utólagosan beépíthető Pioneer és Alpine egységekre még szintén várni kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.