Hirdetés

CarPlayt rak az autóinkba az Alpine



|

Utólagosan beépíthető konzol segítségével támogatná a CarPlay rendszert az Alpine.

Hirdetés

Az autókba szánt elektronikai eszközök gyártásával foglalkozó Alpine úgy tűnik, hogy egy utólagosan beépíthető konzol segítségével akarja támogatni az Apple CarPlay rendszerét. Várhatóan ez lesz az első olyan utángyártott eszköz, ami kompatibilis az Apple autós elképzelésével. Európába állítólag már az idei évben megérkezhet, nagyjából 500 és 700 dollár közötti áron. 

Hirdetés

A CarPlay számos gyártó esetében alapból támogatott lesz az új modellek esetében. Az Apple partnerei között ott van a Mercedes, a Volvo, a Ferrari, a BMW, a Ford, a GM és a Honda is. A régebbi autókba való beépíthetőség ugyanakkor kevésbé felkapott téma, a legtöbben már el is vetették ezeket a terveket

Természetesen leginkább a különböző elektronikai eszközök gyártóinak áll érdekében egy univerzális, utólagos megoldás piacra dobása. Ennek ellenére a Pioneer röviddel az ígéretei után kihátrált a CarPlay mögül, és a Kenwood sem volt túl lelkes a témában. Az Alpine mellett persze mások is próbálkoznak, többek között a Clarion. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.