Hirdetés

Dashcammal vette fel, ahogy fenyegeti a rendőr



|

Egy rossz kanyar, és azt hiszed, hogy a fehér atlétás fickó lelő.

Hirdetés

Massachusettsben történt, hogy egy férfi este rossz helyen fordult be, és a tilosban haladt. Nem sokkal később egy YouTube-videó került fel a netre, amelyben egy dühös férfi ordít rá fehér atlétában. 

Hirdetés

A rövidnadrágos férfi a pickupból kiszállva nagyon dühös, amire az autó sofőrje ijedtében tolatni kezd. Mivel a dühös férfi követi, ezért Michael megáll, attól tartva, hogy megölik. Ugyan jelvényt mutogat az atlétás, mégis azzal köszön, hogy fejbe lövi a férfit. 

A sofőr megbánóan viselkedik, majd elárulja, hogy felvétel készül róluk. A szolgálaton kívüli rendőr le akarja foglalni a kamerát, és nagy káromkodások közepette azt mondja, hogy sz*rt is kiverné az illető se**fejből. 

 

 

A kiérkező, szolgálatban lévő rendőrök ugyan megfékezték a helyzetet, de az ügyből nagy botrány lett. A Medfordi rendőrség főnöke elismerte, hogy ez nem volt megfelelő viselkedés, de csak akkor értesülnek hasonlókról, ha az emberek jelentik. Most sajnos ők is a YouTube-ról lettek informáltabbak. 

A kamerák mindent megváltoztatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.