Hirdetés

Elon Musk elárulta, mikor indulhat a Cybertruck tömeggyártása



|

A sci-fibe illő teherautóra már nem kell olyan sokat várni, de azt még nem tudni, hogy a végleges változat mennyit őriz meg a hajmeresztő formából.

Hirdetés

A Tesla a napokban adott jelentést az autógyár 2020. negyedik negyedéves eredményeiről, melynek során Elon Musk a 2019 őszén leleplezett Cybertruckról is elárult két fontos tudnivalót.

Az egyik az, hogy a vezető várakozásai szerint néhány megrendelőnek már az idén leszállítják az elektromos teherautót, de a tömegtermelés csak 2022-ben fog felpörögni. A másik pedig, hogy véglegesítették a jármű formáját - azt már régóta tudjuk, hogy a Cybertruck némiképp "finomodni" fog a bemutatón látottakhoz képest, de pontosabbat eddig nem közöltek.

Hirdetés

Képeket sajnos nem kaptunk, így egyelőre csak találgatni lehet, hogy miben tér majd el a pickup kész verziója a prototípustól. Az viszont valószínűnek tűnik, hogy a Knight Rider-szerű kormány végül visszaköszön, mivel a tervek szerint a ráncfelvarrott Model S-ben is ilyet markolhatnak majd a vásárlók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.