Hirdetés

Ez a Tesla mesteri terve



|

Háztetőre épített napelemek, SUV, pickup, teherautók, tömegközlekedés, robotfunkciók és pénzkereseti lehetőség - Elon Musk tervei.

Hirdetés

Nagyjából egy évtizeddel ezelőtt állt elő Elon Musk egy mesteri tervvel: a benzines sportautókat akarta legyőzni egy elektromos sportautóval, majd egy megfizethető modellt építeni, és jobb eredményekért ismételni. Mivel mindezt sikerült követni a Tesla Roadster, Model S, Model X és Model 3 vonallal, ezért eljött az ideje a mesteri terv második részének

Hirdetés

A Tesla a jövőben napelemeket szeretne a tetőkön, amelyek akkumulátorba gyűjtik és tárolják az energiát, ezzel csökkentve az emberek áramhálózattól való függőségét. Ehhez kellett a SolarCity is. 

A gyártó további járművei között lesz rövidesen kompakt SUV, pickup, de teherautón és tömegközlekedési járműveken is dolgoznak. 

Musk egyébként nagyban építene a sofőr nélküli funkciókra, fokozott biztonsággal. Azt szeretné, ha az emberek bárhonnan magukhoz hívhatnák az autójukat, és utazáskor inkább a pihenésre koncentrálhatnának. 

Az önálló robotautóknak hála a járműveket meg is lehetne osztani. A Tesla szerint egy tulajdonos napi 5-10 százalékban használja ki az autóját - a nap többi részére ki is lehetne azt adni másoknak, ezzel pedig pénzt keresni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.