Hirdetés

Ezekből az autókból vettünk a legkevesebbet - második rész



|

Mutatunk még párat azokból az autókból, amelyekből az utóbbi időben a legkevesebb fogyott.

Hirdetés

A legutóbbi összeállításunkból már kiderült, hogy bizony nem feltétlen a piac legrosszabb autóiból vesszük a legkevesebbet. Miközben természetesen vannak kevésbé jól sikerült szériák és modellek is a listán, addig bőven akad elképesztően exkluzív vagy prémium darab is köztük. De miből vittünk még nagyon keveset 2014-ben?

Hirdetés

 

Kia K900

A Kia azt szeretné, ha a K900-at a német riválisok igazi vetélytársának tartanák az emberek. Ehhez meg is van a remek belső tér, a sok bőr és fa elem, a kütyükkel teletömött infotainment rendszer. Sajnos az autó azonban nem a kezelhetőségéről és a remek útfekvéséről híres, így nem meglepő, hogy csak 1238 darab fogyott belőle tavaly. 

 

Még mindig nem ért fel a németekhez

 

Cadillac ELR

Az ELR a Chrevrolet Volt autójára épül, és bár elektromos módban lassabb, de hosszabb, laposabb és szélesebb is nála. Ehhez igazodva az ára is magasabb, méghozzá 40 000 dollárral. Az tagadhatatlan, hogy jól néz ki, de igazi piaca valljuk be, nem annyira van. 1192-t vittek belőle. 

 

A prémium Volt

 

Audi TT

Immáron a harmadikgenerációs, 2016-os Audi TT-n a sor, így nem meglepő, hogy az eggyel korábbi modell eladásai alaposan belassultak. Tavaly ugyan csak 1146 darab fogyott belőle, de az első generáció óta már több mint 500 000 darabot eladtak az autóból. 

 

Összesítésben sokat elvittek

 

Audi R8

A mai napig futurisztikus külső mindennapos vezethetőséget kombinál az egzotikus sportautózással. V8-as és V10-es motorral, hétsebességes automata és hatsebességes kézi váltóval is létezik, a V10 Plus kiadás pedig 550 lóerőt tesz le az aszfaltra. 671 darab fogyott belőle, és szintén közelít az új generáció. 

 

Még ma is jól néz ki

 

Dodge Viper SRT

A 2015-ös Dodge Viper SRT feladata az európai riválisok megszégyenítése lenne, és természetesen az igényeknek megfelelően folyamatosan változik, frissül. A V10-es motorral szerelt Viper a kezdetekben nagyon rosszul fogyott, de egy 15 000 dolláros árcsökkentés után már elvittek belőle párat, így a mérlegre 671 darabot írhat a gyártó. 

 

"Olcsóbb" lett

 

Porsche 918 Spyder

A középre helyezett V8-as motornak és az egy pár elektromos motornak hála 887 lóerőt domborít a Porsche 918 Spyder, ami a Prius sportra kihegyezett, prémium továbbgondolása. A 345 kilométer per órás sebességre is képes, 850 000 dolláros autóból világszinten csak 918-at adnak majd el, így limitált szériáról beszélünk. Vélhetően a tavalyi 57 darab nagy része Amerikába került. 

 

2,6 másodperc alatt van 100-on

 

Ti milyen szuperautót tennétek a garázsotokba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.