Hirdetés

Felkerült a Top Gear pályája a Google Street View-ra



|

Stig egy SLS AMG Black Mercedesszel kísérte a Google autóját.

Hirdetés

Vannak helyek, amelyeket szívesen megnéznénk, de nem biztos, hogy lehetőségünk van rá. Ilyen például a neves Top Gear tévéműsor angliai tesztpályája is, amelyen valószínűleg minden autóőrült szívesen megtenne egy kört. Most a Google-nek hála erre lehetőségünk nyílt, még ha csak virtuálisan is. 

Hirdetés

A Google Street View-s Opel Astrája tett egy kört a Top Gear pályáján, az útján pedig a műsor titokzatos pilótája, Stig kísérte végig, méghozzá egy SLS AMG Black Mercedesszel. Aki nem ismeri pontosan a pálya útvonalát, az könnyen letévedhet róla: szerencsére ilyenkor sincs gond, épp ellenkezőleg: számos sorozatból ismert helyszínt és autót is felfedezhetünk a pálya mellett. 

Természetesen a Google Astrája teljesen esélytelen lenne egy versenyben az őt kísérő Mercedesszel szemben. Azért, hogy ezt ne feledjük, és a Top Gear is hű legyen önmagához, Stig és az SLS AMG Black számos, gumifüsttel megtöltött kört driftelt az Opel köré. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.