Hirdetés

Felpörgetné a robotautós üzletét a Google



|

Rengeteg új alkalmazottat keres a robotautós projekthez a Google.

Hirdetés

Toborzásba kezdett a Google, ezúttal viszont nem csak programozókat és webdizájnereket keres. Valójában a robotautós projekthez kellenek a szakemberek. 

Hirdetés

Az óriás most 36 új pozíciót kínál, mérnöki feladatok mellett gyártásban és robotikában tapasztalt szakembereket is keresnek

Az állásajánlatok egyértelműen bizonyítják, hogy a Google komolyan szeretné felpörgetni a robotautós ágazatát. Korábbi hírek alapján annyira, hogy akár a sorozatgyártást is saját kézbe venné a vállalat. 

A Google robotautói jelenleg Mountain View és Austin utcáin köröznek, és eddig több mint 1 millió mérföldet tettek meg maguktól. 

A cég abszolút úttörőnek számít a sofőr nélküli járművek fejlesztésében, de persze nagy kérdés, hogy magára vállalja-e a további fejlesztéseket, a gyártást és a terjesztést. Korábban azt pletykálták, hogy mindebben a Ford segít majd a csapatnak. 

Eközben sok rivális van a piacon: a General Motors például gőzerővel fejleszt és vásárol, a Sidecar mellett a Lyftbe is fektettek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.