Hirdetés

Halott Uber-riválist vett a General Motors



|

A Sidecar ugyan lehúzta a rolót, de a General Motorsnak tervei vannak vele.

Hirdetés

A Sidecar még december végén döntött úgy, hogy lehúzza a rolót, miután képtelen volt versenybe szállni az olyan nagy riválisaival, mint az Uber és a Lyft. 

Hirdetés

A cégnek azonban úgy néz ki, nincs szomorú vége. A General Motors csendben felvásárolta a vállalat technológiáját, alkalmazottjait és eszközeit - azt, hogy mennyiért, nem tudni. 

Csatlakozik a General Motorshoz a társalapító, Jahan Khanna és 20 dolgozója, azonban a korábbi ügyvezető, Sunil Paul nem. 

A General Motors komolyan gondolja a közösségi közlekedéssel és a robotautókkal kapcsolatos jövőképet, elvégre nemrég több mint 500 millió dollárt fektetett a Lyftbe. 

A pletykák szerint a GM a saját robottaxi-flottáját akarja majd hadrendbe állítani, amellyel gombnyomásra küld majd saját márkás autókat az utasokért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.