Hirdetés

Hogyan elemezzük a vezetési stílusunkat egy iPhone-nal?



|

A Driving Curve megmondja, milyen sofőrök vagyunk.

Hirdetés

A mai okostelefonok és a rájuk írt appok olyan dolgokra is képesek, amelyekre korábban nem is gondoltunk volna, na és persze olyanokra is, amelyekre nincs feltétlen szükségünk. Jó hír mindenesetre, hogy ha azt szeretnénk tudni, mennyire vagyunk jó sofőrök, akkor van olyan iOS-es app, ami ezt megítéli nekünk. 

Hirdetés

Driving Curve megmondja, milyen a vezetési stílusunk, pontszámot ad, illetve érdekes statisztikákkal is szolgál az út végén. Természetesen annál jobb pontszámot érünk el, minél jobban vezetünk: kerüljük a hirtelen fékezéseket, a nagy kigyorsításokat, és vegyük finomat a kanyarokat. A profilunkat akár külön ki is tölthetjük, és itt látható a statisztikák mellett a vezetési stílusunk áttekintése is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.