Hirdetés

Hogyan hallgassunk zenét egy iPhone-ról az autóban?



|

Egyszerű kézmozdulatokkal irányíthatjuk a Traveling Tunes zenelejátszót.

Hirdetés

Az okostelefonjaink rengeteg készüléket lecseréltek az utóbbi években, elvégre a legtöbben nem használunk már digitális fényképezőt a mindennapi képekhez, zenelejátszót az utazáshoz - és rádiót sem -. Manapság úgy tűnik, hogy az autóipar megpróbálja integrálni az okostelefonokat és a táblagépeket az autókba, ettől függetlenül sokan már most is például az iPhone-jukon keresztül hallgatják az autóban az itunesos könyvtár zenéit. 

Hirdetés

Annak érdekében, hogy a zenelejátszás vezérlése az autóban is gördülékeny legyen, érdemes kipróbálni iOS alatt a Traveling Tunes nevű appot. Ennek a lényege, hogy egyszerű, ám út közben annál hatékonyabb kézmozdulatokkal vezérelhetjük a lejátszást, így a számok közötti váltást, a megállást és a hangerőt is. Ha gyorsabban megyünk, a hangerő automatikusan növekszik, este pedig lecsökken a kijelző fényereje. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.