Hirdetés

Hogyan találjuk meg a leparkolt autónkat az Androiddal?



|

Az Auto Finder odanavigál, ahol leparkoltuk az autónkat.

Hirdetés

Amikor egy hatalmas parkolóban állunk meg az autónkkal, akkor bizonyos esetekben nem könnyű visszatalálni a pontos helyre. Egy fárasztó nap után különösen kellemetlen lehet azon agyalni, vajon merről is tudnánk megközelíteni, és pontosan hol is hagytuk. Szerencsére az okostelefonokra írt appok már erre a problémára is tudnak megoldást. 

Hirdetés

Az Auto Finder egy egyszerű, de nagyszerű androidos alkalmazás, amely megjegyzi, hol hagytuk az autónkat. A program a Google Maps API-ját és a készülékünk GPS-ét használja. A háttérben futva pontosan követi a készülék segítségével az autónk mozgását és helyzetét, majd meghatározza, hogy mikor parkoljuk le az autónkat. Ha már nem vagyunk mozgásban, akkor megjegyzi a pozíciót, és a térképen azt pontosan mutatva később segít oda visszatalálni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.