Hirdetés

Készül a Tesla-gyilkos Aston Martin



|

Összkerekes és 800 lóerős lesz az Aston Martin elektromos szedánja.

Hirdetés

Az intelligens kütyükkel teletömött elektromos autók piaca egyre jobban bővül a következő években, és már nem csak a Teslából áll majd. Az Aston Martin alaposan odacsapna a gyártónak. 

Hirdetés

Ehhez a Rapide elektromos változatát akarják két éven belül a piacra dobni, méghozzá összkerekes hajtással, 800 lóerős teljesítménnyel és 200 mérföldes hatótávval. 

Az Aston Martin emellett egy elektromos DBX-en is dolgozik, de ez csak a szedán után jöhet. Jelenleg a közvetlen célpont a Tesla Model S legdrágább kiadása. 

Természetesen erősen prémium termék lesz, amiből 200 000 - 250 000 dolláros vételár mellett csak évi párszázat gyártanak majd.

A modellnél a hangsúly a teljesítményen lesz. Érdekesség, hogy a Szilícium-völgyből is kapnak segítséget a fejlesztéshez, de a titkos partner nem a Tesla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.