Hirdetés

KITT örökösei az áprilisi PC Worldben



|

Minden információ, amit a modern autós technológiákról tudni érdemes. A friss magazinunk mellé a teljes 2013-as évfolyamunkat is ajándékba adjuk.

Hirdetés

Habár az önjáró autók egyelőre elkülönített versenypályákon köröznek, a szalonokban megvásárolható járművek egy része már olyan fejlett szenzor és számítógépes feldolgozó rendszerrel rendelkezik, ami alkalmassá teszi azokat részleges autonóm közlekedésre. Azaz, ha kell, akkor helyettünk fékeznek, kanyarodnak, cselekszenek veszélyhelyzetben. Ám nem csak a biztonság terén okosodnak a járművek, valójában az egész autós iparági átalakul, olyan mértékű átváltozáson megy keresztül, amelyen a mobilszektor az elmúlt öt évben már átesett. Mivel egyre több a modern informatikai megoldás a négykerekűekben, ezért az áprilisi PC Worldben kiemelt helyet szenteltünk a legnagyobb számítógépeknek, és sorra vettük mindazon tényezőt, ami hatással lehet a jövő autóira.

 



Friss lapszámunkban ezen felül összehasonlítottuk a legjobb - hosszú üzemidővel kecsegetető - haswelles noteszgépeket; egymásnak eresztettük a modern böngészőket; felkerestük a leghasznosabb beépülőket; áttekintettük az új GTX 750Ti videokártya mezőnyt; valamint a Google Glass üvegén keresztül megpróbáltuk más színben látni a jövőt. Tippjeink között pedig megmutatjuk többek között azt, hogy miként teheted a nyugdíjazott Windows XP-t biztonságosabbá, valamint hogy miként kerülheted el a zavaró online hirdetéseket.

 



E hónapban is ingyen használhatják olvasóink a legjobb Windows és Android biztonsági szoftvereket (ESET, Agnitum, G Data, Panda és Emsisoft), amelyen felül az Ashampoo MP3 Cover Finder borítókereső programját, valamint az IObit Malware Fighter Pro kiegészítő vírusvédelem fél éves licencét is ajándékba adjuk a teljes 2013-as PC World évfolyam mellett. Jól olvastad! Most egy lapszám áráért 13 magazint kapsz. Érdemes sietni az újságárushoz, nehogy lemaradj róla!

További témáink részletesebben:



Mit árulnak el rólad eszközeid?

Árulkodik a telefon, a laptop, a tábla: megjegyzik, merre jártunk nap közben, mire kerestünk rá, és kivel beszélgettünk.

Ultrabookok hosszú üzemidővel

Haswell processzoros noteszgépeket teszteltünk, melyek nagy teljesítménnyel és 12 órás üzemidővel kecsegtetnek.

Dropboxtuning

Kezedbe adjuk a felhőtárhely tíz legjobb kiegészítőjét, amellyel új szintre emelheted a Dropbox használatát.

Windows XP-ráadás

Megmutatjuk, miként teheted biztonságosabbá elavult operációs rendszeredet. Az internet elzárás nálunk nem opció.

 



Hirdetés


 

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.