Hirdetés

Majdnem 400 000 előrendelést kapott a Tesla Model 3



|

Elon Musk azt mondja, hogy még ők is meglepődtek az új modell népszerűségén.

Hirdetés

A Tesla továbbra is kedvelt márka azok körében, akik a tech, a luxus vagy éppen a szokatlan autók világa iránt érdeklődnek. 

Hirdetés

Mindezt jól mutatja, hogy Elon Musk bevallása szerint majdnem 400 000 előrendelés érkezett az új Model 3 szedánra. 

Az ebben a hónapban bemutatott Model 3-ra csak egyetlen hét alatt 325 000 foglalás érkezett. Mostanra ez a szám majdnem elérte a 400 000-et - ezt Musk egy norvég konferencián árulta el. 

A Tesla ügyvezetője azt is hozzátette, hogy a hatalmas érdeklődés még őket is meglepte. 

Érdekesség, hogy a kereskedések előtt több száz rajongó állt sorba már a hivatalos bemutató előtt - az előrendelések pedig több mint kétszeresen meghaladták a gyártó várakozásait. 

A Model 3 2017-ben érkezik, 35 000 dolláros alapáron. A hatalmas érdeklődés miatt problémák lehetnek az elérhetőségével, ráadásul várhatóan még az idén eléri az előrendelések száma az 500 000-et. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.