Hirdetés

Már az NVIDIA is robotautót tesztel



|

Kaliforniában kezdte meg a sofőr nélküli technológiájának a tesztelését az NVIDIA.

Hirdetés

Kaliforniában újabb robotautóval lehet találkozni, ezúttal olyannal, amelyen az NVIDIA logója látható. Az NVIDIA számára engedélyezték az államban, hogy az utakon tesztelje a sofőr nélküli technológiáját. 

Hirdetés

A The Verge beszámolója szerint nem késlekedett a cég, amely bár nem autós vállalat, több processzort is tervezett már robotautókba. 

Most összerakta a saját tesztautóját, így a technológiákat hatékonyabban tudja élesben kipróbálni. Szeptemberben kiderült, hogy a Baidu embereivel egy AI-platformon is dolgoznak a robotautók számára. 

Azok a gyártók, amelyek komolyan gondolják a sofőr nélküli funkciók és járművek tesztelését, általában Kaliforniában kötnek ki. Engedélyt kapott már többek között a Google, a Honda, a Ford, a Mercedes, a BMW, a Baidu és a Valeo is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.