Hirdetés

Már vezetés közben is streamelnek az emberek



|

Jó dolog a Facebook Live és a Periscope, de sajnos egyre többen használják ezeket vezetés közben.

Hirdetés

Az elmúlt hetek történései alapján már nem is a szöveges üzenetek írása az igazán nagy veszélyforrás, ha autóvezetésről van szó. Sajnos egyre többen közvetítenek magukról élő streamet vezetés közben

Hirdetés

Egy amerikai műsor példáiban egy hölgy a haját igazgatta, majd a tetoválásait mutatta meg a Periscope-on, míg egy lelkész a Facebook Live segítségével akart hívőket toborozni. 

A jelentések hatására a sofőrök gyorsan törölték az élő videóikat, azonban természetesen könnyű bármit megtalálni az interneten. 

A vezetés közbeni streaming egyik első nagy áldozata Whitney Beall volt tavaly, akit azért tartóztattak le, mert Periscope-on közvetítette, ahogy részegen vezet. Egy összetett alku árán végül megúszta a börtönt. 

Arra is volt már példa, hogy három floridai férfi az autóban árulkodott egy betörésről - kettőt már letartóztattak, hála a Facebook Live-nak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.