Hirdetés

Még idén frissülhet a legújabb Tesla kocsik szoftvere



|

Elon Musk szerint a jövő hét vége felé elérhetővé válhat az Autopilot 2.

Hirdetés

A sajtó és a nagyközönség egyaránt imádja a SpaceX és a Tesla vezérét, azonban a hírek szerint főnökként egy kíméletlen rabszolgahajcsár. Éppen ezért is nem lepődtünk meg egy friss tweetjén, amely alapján a jövő hét vége felé - azaz még idén - jelentős szoftverfrissítést kaphatnak a legújabb HW2 szenzorrendszerrel felszerelt Tesla járművek, a telepítése után elérhető lesz rajtuk a jelentősen megbízhatóbb Autopilot 2 önvezető rendszer legtöbb komponense. Elon Musk szerint minden remekül működik, már javában folyik az újdonságok utakon való tesztelése.


Hirdetés


A vállalatnál tartva megemlítendő, hogy a Tesla luxusautók belső terei nem kifejezetten szuperek, igazából a gigantikus méretű érintőkijelző menti meg a produkciót. A probléma megoldása érdekében a vállalat leigazolta Anders Bell-t, a férfi eddig a Volvo autók belső tereiért felelt, a remények szerint ő majd gatyába rázza a Teslák enteriőrjeit.



(Forrás: The Verge, Ars Technica)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.